Om VikarRingen

Branchekendskab inden for produktion, lager, industri og kontor

Med mange års erfaring med rekruttering af vikarer og medarbejdere til fastansættelse, har vi de nødvendige forudsætninger for at forberede os grundigt og sætte os ind i vores kunder behov. Det er din garanti for en succesfuld rekruttering, både når det gælder vikarer, Try & Hire eller fastansættelse.

Vores medarbejdere er engagerede, og vi tilbyder alle vores kunder en fast konsulent og kontaktperson. Vores erfaring er, at dette set-up skaber gode relationer, et stærkt partnerskab samt tilfredse kunder.

Vi har stor fleksibilitet med mulighed for justering af vikarbemanding fra dag til dag, og personale kan hyres for den periode, man har behov for.

Der er ingen faste lønomkostninger eller omkostninger ved sygedage, barsel, m.v. VikarRingen varetager administration af lønomkostninger, feriepenge, pension og andre sociale omkostninger.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med rekruttering.

De vikarer jeg har benyttet mig af, har alle gjort det godt, og er meget velkommen på vores fabrik igen. Vi bruger VikarRingen i vores travle perioder, og ved ferie tid.
Peter, Afdelingsansvarlig
Vi har brugt VikarRingen i forbindelse med ansættelse af en receptionist, og var meget tilfreds med forløbet. Efterfølgende bruger vi nu også vikarer fra VikarRingen, og kan kun anbefale det varmt.
Rikke, Souschef
Jeg har brugt VikarRingen siden 2016. Da vi startede samarbejdet var de ikke kendte i området. De forstod hurtigt mine forventninger til opgaverne og hvilket krav der var til medarbejderne. De har stået for min. 20 ansættelser, hvor alle er blevet ansat efter prøvetiden, hvis det var ønsket.
Jakob, COO
Vores vikar behov er meget svingende og vi har bemanding 24/7, på 3-hold skift. Oftest er det med få timers varsel at vi kender behovet, men uanset om det er 2 eller 15 vikarer vi bestiller, så bliver opgaven altid løst tilfredsstillende.
Ulla, Personaleansvarlig
Vi har 4 forskellige lokationer. VikarRingen har leveret vikarer til os siden 2012 og vi er meget tilfredse. En stor del af vikarerne er endt med at blive fastansat og arbejder stadigvæk hos os den dag i dag.
Tom, Produktionschef

Lad os tage en snak

Kunne du tænke dig en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med rekruttering af medarbejdere, så kontakt os nedenfor.
    Vi opvarer dine kontaktoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, og vi kommer heller ikke til at spamme dig med mails.

    Kontakt os