Ydelser

Vi sikrer det rigtige match

Vi lytter til dine ønsker, så vi ved hvilke krav der bliver stillet til vikaren, og hvordan arbejdskulturen er på din arbejdsplads. Sådan sikrer vi det rigtige match, hver gang du skal bruge en ny medarbejder.

Vikar

Vikar

VikarRingen kan med meget kort varsel dække jeres akutte behov for fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder.

Med vores vikarer kan vi dække lige præcis det behov jeres virksomhed har, hvilket betyder at du ikke betaler for mere, end du har brug for.

Vi sørger for det rette match mellem vikar og virksomhed, og sparer dig tilmed for forpligtelser i forhold til opsigelsesvarsler, udbetaling af løn mm.

Try & Hire

Try & Hire

Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse. Med Try & Hire får I en mulighed for at se potentielle medarbejdere an, før I beslutter jer for at ansætte.

Fejlansættelser kan være dyre og er meget ressourcekrævende, hvorfor Try & Hire kan være en løsning for jer. Vi står for at finde mulige kandidater til jobbet, som I vælger ud fra i et tæt dialog med os.

I vurderer, om kandidatens faglige og sociale kompetencer passer til jeres virksomhed i en aftalt periode, mens vedkommende fungerer som vikar hos jer. Når perioden er afsluttet, kan virksomheden overtage vikaren omkostningsfrit.

Rekruttering

Rekruttering

Konkurrencen om de dygtige medarbejdere er hård, uanset om det er en Produktionsleder, en Receptionist eller en helt anden profil I mangler.

VikarRingen kan stå for hele rekrutteringsprocessen lige fra udarbejdelse af den ønskede profil, afsøgning af kandidater, afholdelse af indledende samtaler, afslag mm..

Når I lader os hjælpe jer med jeres rekruttering, gør vi alt for at finde den helt rette person til jeres virksomhed. Med vores store netværk, effektive annoncering og branchekendskab, er I i sikre hænder hos VikarRingen.

Lager

Lager

Varemodtagelse, Returvare, Pluk & pak, Kørsel med Trucks/Stabler, Pakning og forsendelse af varer

Produktion

Produktion

Samle arbejde, Kvalitetskontrol, Emballage, Støbearbejde, Maskinbetjening

Kontor

Kontor

Økonomi, Reception, Revision, Tastearbejde

Industri

Industri

Truckfører, Kranfører, Servicetekniker, Monteringsarbejde

Lad os tage en snak

Kunne du tænke dig en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med rekruttering af medarbejdere, så kontakt os nedenfor.
    Vi opvarer dine kontaktoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, og vi kommer heller ikke til at spamme dig med mails.

    Kontakt os